• itulau_fanua
  • itulau_fanua

tala fou

O nei aso, o le upu "faamafanafana" e lofituina, aemaise lava pe a latalata mai aso malolo. Ae o lenei tausaga, e sili atu nai lo se isi lava taimi, o loʻo taliaina e tagata le manatu o le "faʻamafanafanaga," e masani ona faʻafetaui le tulaga le mautonu o le lalolagi i fafo. o se faailoga o se mea vaivai pe mafanafana, ae o se auala foi mo le tele o tagata e maua ai le mafanafana ma le mafanafana e aunoa ma le ofoina atu o se mea.O le mea lea, o le meaalofa o le mafanafana e sili atu ona taua nai lo se isi lava taimi muamua.

E ui o palanikeke, seevae tosotoso, afu ma moligao, o filifiliga lauiloa o nai tausaga ua tuanaʻi, atonu ua lava, 2020 faʻamaonia o le faʻamafanafanaga maualuga o le a le tipiina i se mea itiiti. ) meaalofa e ala i se mea faitino, e mafai ona e mafaufau i meaalofa nei e 20, o nei mea uma e maua ai le mafanafana i se tulaga fou. Faatasi ai ma i latou, o le ae maua ai ipu faʻavevela otometi, afi a le tagata lava ia, seevae paʻu mamoe - o mea uma e te manaʻomia e te iloa moni ai le manatu. tua o le upu.

Aloese mai le laa i luga o fola malulu e aunoa ma ni vae ona fai lea o ofu maluseevae tosotosofaia mai le pa'u mamoe sili ona lelei i Ausetalia e aloese ai mai le tiga. O se'emoe e le magese ou vae, ma o latou mafiafia e lelei atoatoa e mautinoa ai e mago ou vae ma mitiia le susu i le taimi e tasi.

O lenei tausaga, o seevae tosotoso ua alu ese mai le mafanafana i le taeao o le Aso Sa paie i le avea ma seevae e filifili ai le toatele. fa'atau.Afai e te nofo pea i ai, o le ae misia lau tafaoga o loʻo lumanaʻi! Tuʻu atu ia te oe se filifiliga o se pea of ​​sheepskin slippers, o le a le toe salamō ai! slippers mafanafana, o le a avatu ia te oe, aua le faatuai!

信图片_20201123165354


Taimi meli: Tes-17-2020